sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Würtzburgiin

Luvattu 3,5km nousu ei ollut paha, ja se palkittiin vielä samanlaisella laskulla. Matka itsessään oli samaa kuin aiemminkin. Pieniä teitä ja pieniä kyliä.

Saavutin kuitenkin Maintal Radwegin, joka seuraa Main jokea. Nyt näkyi taas pyöräilijöitä paljon. Oli perheitä, vanhoja pariskuntia, setiä ja tätejä. Löytyipä joukosta jopa tyttöjalkapallojoukkuekin, jolta sain osakseni paljon huomiota. Taisin vaikutaa aika nuorelta kanssa pyöräilijöihin verrattuna :)

Mukavia tyttöjä, heidän kanssaan hetken pyöräilinkin ja toisiamme kuvasimme. Yhteistä kieltä ei vain oikein löytynyt. Yllättävän huonosti nämä saksalaiset englantia osaavat. Törmäsin myöhemmin kaupungilla tyttöihin. Jäivät kanssa Würtzbergiin yöksi.

Reitillä oli myös laivamatka Main joen yli. Kts kuvista. Mainal Radweg on Saksan vanhin ja suosituin pyörätie. Hauskasti satuin tämänkin löytämään, sillä suosittuja ja hyviä pyöräteitä itseasiassa tänne lähdin hakemaan. Mainal Radweg vie Frankfurtiin, joka on oikealla suunnalla. Erityinen plussa pitää antaa pyöräreitistä, sillä siitä on saatavissa GPX tiedosto!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti