keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Inglostadista Gungoldingiin

Inglostadissa näin ensimmäisen retkipyöräilijän. Muuten en juuri kaupunkiin tutustunutkaan. Kävin jätskillä ja etsin Fon hotspotin. Inglostad on Audi kaupunki. Pitänee tarkemmin selvittää, minkätasoinen Audikaupunki, mutta isot tehtaat ja konttorit siellä oli. Olisikohan peräti pääpaikka? Katsokaapa kuvista tarkemmin. Jep, pääkonttorikaupunki. Hienot oli muuten autotehtaan pyöräparkit!

Garmin taas reititteli miten sattuu, joten otin suunnaksi päästä paikalliselle pyöräreitille, josta pääsisin valtakunnalliselle pyöräreitille, josta pääsisin Nürnbergiin. Ajelin pieniä teitä, peltojenkin välissä. Taas oli pieniä kyliä tasasin väliajoin.

Jäätelö teki tehtävänsä ja laktovamma iski. Vessaan oli päästävä. Haravoin kolme kylää läpi. Ei ainuttakaan kauppaa, kahvilaa, tai muuta mihin luontevasti vessaan pääsisi. Pari Gasthausia, mutta nekin kiinni.

Nuo kylät on jänniä. Talot on kauniita, pihat hyvin hoidettuja. Ihmisiä tai palveluita ei oikein näy missään. Kouluja ja lastentarhoja näin. Lastentarhasta äidit haki yhdeltä jo lapsiaan kotiin. Ilmeisesti ihmiset käyvät jossain kaukana kaupungissa töissä.

Löysin metsänkin. Metsä tarkoittaa näköjään paikkaa joka ei sovellu maanviljelykseen, eli mäkistä maastoa. No minut palkittiin 1,5km 10% laskulla, jossa nopeus oli kokoajan 55-60km/h vaikka jarruttelin kun en mutkissa uskaltanut ajaa tarpeeksi lujaa. Tuosta metsästä olisi löytynyt telttapaikka, ja surffatakin olisi voinut, jos vessapaperia olisi mukana ollut. Korjataanpa tilanne joskus.

Gungolding oli taas samanlainen pikkukaupunki, luovuin jo toivosta löytää vessa. Löysin kuitenkin hakemani pyöräreitin ja puolenkilometrin jälkeen idyllisen leiripaikan pyöräilijöille. Joen rannassa, telttapaikkoja, roskiksia, nuotiopaikkoja ja vessa! Piti kokeilla olisiko jopa WLAN ja joku avoin hotspot onkin, mutta en saa siihen connectia. Se olisikin ollut liian täydellistä.

Pyöräretkeilijöitä olen nyt tässä 15 minuutissä nähnyt enemmän kuin elämässäni tähän asti yhteensä. Taidanpa pysytellä pyöräreiteillä tästä lähin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti