maanantai 20. heinäkuuta 2009

Helsinki-Vantaalla

Muodollisuudet menivät hyvin, kerrankin ajoissa liikkeellä. Jonottamista riitti, turvatarkastuksessa klossit tietty piippasi, ja pääsin käpälöitäväksi. Kenkiä ei tarkistettu, mutta turvamies oli tyytyväinen.

"Onko paikkatoiveita?" kyseli check-in täti. Sanoin, että ei ole väliä, kunnes tajusin, että exit paikka olisi kiva suuremman jalkatilan takia. "Sinne sinut laitoinkin" vastasi täti. Kivaa! Iloa sain myös siitä, että Romaniassa näin ATR-koneen turvaohjeen, ja siinä kehotettiin sijoittamaan 'able-bodied' henkilöt exit paikoille. Taisi Löfflerin pyöräilyvaatteet hämätä. (Ei, en sentään succistellut kentällä..)

Kentällä kahvilan myyjä naureskeli minun pyöräilykypärälle, ja kertoili, ettei ole koskaan nähnt kenenkään kulkevan pyöräilykypärä mukana kentällä. Teenköhän siis jotain väärin? Kypärä vie paljon tilaa, eikä sitä mielellään anna ahtaajien heiteltäväksi. Koneessa on hattuhyllyt, joten järkeilin, että hattuhyllylle saa hatun, so. kypärän laittaa. Tankolaukku oli käsimatkatavara.

Kone oli 1,5h myöhässä. Olivat vaihtaneet renkaan. Parempi niin. Matka meni hyvin, ja lentopasta oli hyvää. Nälkä tosin vaikutti, en ollut vuorokauteen ehtinyt syödä muuta kuin yhden salaatin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti