keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Blogger client?

Yllättävän vähän tuntuu Google Bloggeria kehittäneen oston jälkeen. Toki Picasaan on integrointi, mutta sekin tuntuu jääneen vähän kesken (tai sitten en vain osaa). Voisihan näissä blogimerkinnöissä olla suoraan kuvitusta Picasasta, vaikkapa slideshow blogimerkintään liittyvistä kuvista. Toki ihan image tagillä saa kuvia, mutta voisi se integrointi olla vähän helpommaksi tehtyä.

Koska näyttää siltä, että wlanit ei ole itsestään selvyys, niin blogaamiseni on aika purskittaista. Nytkin kirjoittelen tätäkin notepadillä, ja copypastean sitten kun verkkoyhteyden joskus jostakin saan. Miksei Bloggeriin ole clientia, joka taltioisi kirjoitushetken, ja mielellään vielä gepsi trackista paikan. Silloin blogimerkintintöihinkin saisi oikean aika- ja paikkatiedon mukaan. Eikai ATK voi olla sitä, että itse katson kelloa ja kaupungin kylttejä ja rustaan ne teksteihin mukaan..

Ehkäpä Google Wave aikanaan tuo jonkun autuuden tähänkin.

2 kommenttia:

  1. Alat vaan koodaamaan, sillä se ratkeaa.

    Koska tämä on nyt varmaankin varmin (ja taatusti julkisin) tapa saada sinuun yhteys niin kerroppas oliko se hyväksi havaittu tankolaukku Ortliebin Ultimate 5 Classic vai Plus? Jos sää on suotuisa niin poljen parin viikon päästä Turun saaristoon mökkeilemään päiväksi tai pariksi ja sitten junalla Turusta takaisin. Reittiehdotuksia otan myöskin vastaan jos sulla on tuosta pätkästä kokemusta.

    VastaaPoista
  2. Joo, sorppa, piti laittaa sulle vielä postia ennen lähtöä, mutta se jäi.
    Tosiaan tulen vasta sun lähdön jälkeen, joten en pysty laukkua lainaamaan. Nyhniäisten Velolla olisi niitä huolettomaan käyttöön, mutta kiinnike on vähän tuskainen irroittaa, ja ennenkaikkea ne laukut on aktiivikäytössä. Tuota tankolaukkua kun tulee käytettyä joka päivä.

    Osta pois, et kadu. Muistelen, että mulla on Classic, ja olisiko Plussassa ollut lukittava kiinnike, välitaskuja tai jotain? Classicilla pärjää hyvin. #uftp@freenode auttaa :)

    VastaaPoista