maanantai 20. heinäkuuta 2009

Valmistelupäivä

Nyt serkun kanssa kylille. Kartat pitää löytää, gepsiin muistikortti, katsoa kaupunkikenkiä ja ehkä täydentää vähän reissuvarustusta. Katsotaanpa mitä kaupungilta löytyy. Yön aikana sain ladattua gepsiin kartat, joten nyt suunnistus on taas helpompaa.

Pyörän sisäkumeja pitää ostaa. Yöllä oli näköjään tyhjentynyt takarengas. Edellisellä reissulla lasinsiru rikkoi eturenkaan. En alkanut vielä tutkia ja paikata rengasta, joten syy toistaiseksi epäselvä. Parit sisäkumit kaupasta, eiköhän niillä päästä eteenpäin.

Eikö Marathon Racerit kestä? Jos kumin puhkeamisista alkaa tulla tapa, pitää varmaan etsiä Marathon Plussat käsiin jostain, vaikka en niin raskaita kumeja haluaisikaan.

3 kommenttia:

  1. Olisi mielenkiintoista saada Marathon Supremeista kulutuskestävyyskokemuksia. Plussat ovat niin toivottoman raskaat, että jokin kevyempi olisi paikallaan. Racerit tosiaan alkavat vaikuttaa epäluotettavilta, vaikka itselläni ei ekan tonnin aikana ongelmia ollut... kop-kop...

    VastaaPoista
  2. Hyvää reissua vaan!

    Älä osta liikaa turhaa painoa Saksan pikkukylistä :)

    VastaaPoista
  3. Durano Plus on toiminut mulla nyt hyvin vaikka on menty soratietä ja keskustan lasinsiruja jo useampi kilometri. Koputan puuta nyt kaksin käsin...

    VastaaPoista