sunnuntai 8. elokuuta 2010

Leirissä

Tuo anonyymi oli oikeassa. Rostockin satamasta on vaikea päästä pois.

Satamaan tulo oli hieno. Oletettavasti joku purjehdustapahtuma oli meneillään, ja väylällä oli hyvin paljon isoja purjeveneitä. Väylän varrella näytti olevan joku liikkuva huvipuisto, ja paljon ihmisiä. Tuolla on kiva käydä, ajattelin ja otin GPS:ään paikan ylös.

Laivasta ulospääsyn jälkeen alkoikin seikkailu. Rostockin sataman ympäristössä on paljon rautateitä, moottoriteitä, kanavia, lahtia, ja metsä-alueita. GPSkin oli ihmeissään. Se yritti opastaa minut moottoriliikennetietä pitkin erään kanavan yli, ja kun siitä en päässyt, oli GPS:n vaihtoehtoiset reitit 95km pitkiä. Muutaman eri tuloksettoman reittiyrityksen jälkeen luovuin ja aloin etsiä majapaikkaa.

GPS löysikin leirintäalueen 6km päästä, jonne pääsee näppärästi 92km reittiä pitkin. Navigoin sitten itse enemmän tunteella ja tuurilla leirintäalueelle. Matkan varrelle sitten osuikin mukulatietä, pimeitä pätkiä, kauris sekä metsäalue, jossa kiiluvat silmät katselivat minua..

Näppärästi tuli poljettua 26km, tänne leirintäalueelle, joka on vain kuuden kilometrin päässä satamasta linnuntietä. Nyt nukkumaan.

1 kommentti:

  1. Voin todeta saman alkukesästä. Vaikeeta oli päästä pois ja oikeeseen suuntaan, mutta onnistui kuitenkin.

    VastaaPoista