keskiviikko 11. elokuuta 2010

Finnhits-ilta

Gouden Pijl-ajojen lisäksi oli Radio Continu On Tour-konsertti. Ajojen aikana oli bändejä, jotka soitti listahittejä, ja vähän teatraalisempiakin esityksiä. Ajojen jälkeen oli sitten käytännössä Finnhits-ilta.

Aaveratsastaja, Oolanninsota, Rosvo-Roope, Riki Sorsan Muuttohaukka, jne. Kunnon letkajenkkaa ei tullut, mutta vastaavan tyyppisiä tansseja paikalliset tanssi. Muutenkin musiikki oli samanlaista.

Ihmettelin, että tätäkö on koko ilta, ja kauankohan tämä kestää. Etsin jotain julisteita, jossa olisi mainostettu pääesiintyjää, mutta en löytänyt. Mietin jo, että löytyisiköhän netistä tietoa, mutta sitten näin kaverin, jolla oli paita:”Fuck Google, Ask me!”. Tuo kaveri ei tosin puhunut englantia, mutta muuten tiesi kyllä kertoa, että bileet jatkuvat yhteen saakka.

Hienosti oli myös viinan myynti organisoitu. Kauppaa käytiin mynteillä, ja tiskit olivat kaksitasoisia. Takatiskillä oli ne juomat valmiina, ja etutiskillä tytöt ottivat myntin, ja antoivat juoman. Katso kuvista tarkemmin. Ei jonoja, palvelu pelasi.

Outoa oli, ettei ollut roskiksia. Toisaalta, bileet oli parkkialueella, joten seuraavana päivänä tulee varmaan lakaisuauto, joka kerää kaikki tuhannet kertakäyttötuopit pois. Annoskoko oli kovin pieni. Ehkä fiksu valinta, mutta turhaa roskaamista aiheuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti